FTP Server

Internet Explorer
Når du vil bruge FTP til overførsel til os, eller evt. til afhentning af store dokumenter til dig selv, skal du skrive følgende i internetbrowseren:
ftp://etryk.dk
Der skal indtastes brugernavn og kodeord
Brugernavn = owtftp
Kodeord = owtftp (vigtigt at det skrives med små bogstaver)

Herefter åbner ftp-stedet og filer trækkes over i vinduet.

Du skal huske at sende en email/rekvisition til rette person hos os efter endt transmission, så vi ved at der ligger noget til os i mappen.
FTP Vejledning 1
Firefox
For at få adgang til at lægge filer på vores FTP server, skal du installere et FTP plug-in til din Firefox browser. Du kan downloade plug-in'et her: https://addons.mozilla.org/da/firefox/addon/fireftp/

Herefter skal du oprette en konto til vores FTP - se illustration.
Du navngiver først din konto - f.eks. "Trykkeriet", og under Host angiver du "etryk.dk".
Login og password er "owtftp". Du skal ikke udfylde andre felter.

Når du har godkendt, kan du overføre filer fra din egen computer til vores server helt enkelt og uproblematisk.